Wednesday, August 22, 2007

WinOSX


I really like OSX interface.. I think its cool and the best interface for desktop. Because of that, I configured my windows just look like MacOS.

6 comments:

tempeyek said...

booo!

Slash The Underground said...

booo booo? or booolan? or booontoot? hehe

burnz said...

Hehe...
Install la OSX kat Intel/AMD. Download jer torrent tuh... aku ingat nak test gak tapi torrent kat tempat aku slow nak mampos. :) Leh test kat laptop aku nanti..

Slash The Underground said...

dah install lah. ada dlm hd satu lagi. tapi skang ni aku duk tunggu final release untuk leopard tu. member aku si mata biru tu kata diorang tengah compile latest kernel so kalau user nak install takyah susah nak cari download kernel and compile sendiri. minggu depan dia nak upload masuk server. kata dia lah.. hehehe.. kalau ikut aku aku nak kata "cepat lah sikit, tak tahan dah ni" hehehe.

burnz said...

weh.. pas kat aku.. aku nak gak.. :) leh aku install kat laptop aku nie.. :)

tempeyek said...

dah release ke blommm????